Leica GS18 I

Rover GNSS RTK cu pozitionare vizuala

Un produs inovativ si versatil, conceput pentru măsurarea eficientă a unui număr mare de puncte cu precizie ridicata, care permite captarea de imagini din teren si determinarea punctelor in baza acestora.

Leica BLK2GO

Solutie de Mobile Mapping

Este un scanner laser portabil, care preia, cu acuratete ridicata, milioane de puncte in timp ce operatorul se deplaseza printr-un spatiu, pentru a crea un model 3D al acestuia.

Leica RTC360

3D Laser Scanner

Permite captarea de date 3D in vederea reproducerii fidele a realitatii. Este solutia ideala pentru gestionarea proiectelor complexe, imbunatatind eficienta atat in teren cat si la birou.

Leica Pegasus

Solutie de Mobile Mapping

Este o solutie profesionala pentru scanarea atat la exterior, cat si la interior. Rucsacul integreaza 2 senzori LiDAR, 5 camere care ofera o vedere de 360° si un receptor GNSS, pentru captarea rapida si precisa a realitatii.

Leica BLK3D

Distomat & Instrument pentru fotogrammetrie

Compus dintr-o camera stereo, senzori de masurare si algoritmi avansati de procesare, dispozitivul permite masuratori de precizie ridicata in timp real sau direct pe imagine.

Scanfly XT

Sistem de scanare LiDAR

Acest sistem de scanare LiDAR poate fi montat pe o varietate de platforme si poate prelua pana la 1.280.000 puncte/secunda, ceea ce il face foarte versatibil si pretabil pentru o multitudine de aplicatii.

Leica DS2000

Solutie GPR

Sistemul radar utilizat pentru detectia retelelor edilitare este o componenta esentiala a oricarei lucrari de sapatura. Acesta permite identificarea pozitiei lor, scazand astfel riscul unei avarii accidentale.

Leica TS16

Statie totala

Una din cele mai bune statii totale robotice de pe piata, ideala pentru o multitudine de proiecte si aplicatii. Acesta permite masuratori rapide utilizand un singur operator, crescand eficienta.

Leica LS15 & LS10

Nivele digitale

Utilizate pentru masuratori de nivelment foarte precise (0.2 mm). Functiile sale automate aduc un nou nivel de eficienta in procesul de masurare.

Sensefly eBee X

UAS aripa-fixa

Un UAS de tip aripa-fixa, foarte usor, care permite scanarea unei suprafata intinse, intr-o perioada scurta de timp, cu acuratete ridicata, generand astfel produse fotogrammetrice si cartografice de calitate.

DJI Matrice 300 RTK

UAS multirotor

Matrice 300 RTK este unul din cele mai performante și fiabile UAS oferite de DJI. Permite un zbor de până la 55 de minute, capabilități avansate de AI și include sisteme de siguranță inteligente care permit detecția și evitarea obstacolelor.

IDS Stream C

GPR

Este o soluție revoluționară de matrice GPR (Ground Penetrating Radar) cu dublă polarizare, pentru cartografierea rapidă 3D a utilităților subterane și a caracteristicilor subterane.

RIS Hi-Pave

High-speed GPR

O soluție GPR concepută pentru analiza traseului rutier de suprafața și în subteran, care include determinarea grosimii pavajului și identificarea problemelor, cum ar fi fisurile.

RIS MF Hi-Mod

3D GPR

Este o soluție GPR ”all-in-one” cu rezoluție ridicată și o capacitatea ridicată în ceea ce privește adâncimea de penetrare, care oferă o vedere în 3D a elementelor din subteran.

Leica Ultra

Sistem de detecție și urmărire a rețelelor edilitare

Sistem avansat de detecție și urmărire a traseelor subterane ale conductelor și cablurilor, pentru planificarea eficientă și precisă a viitoarele lucrări de excavații și reparații.

ECHIPAMENTELE NOASTRE
A professional way to design your future!
Close Search Window